NOVEMBRE 2017

TOUS rep el premi a la millor Joia Nacional en la XIV edició de VOGUE Joyas


TOUS rep el premi a la millor Joia Nacional en la XIV edició de VOGUE Joyas

 Un any més, la companyia TOUS ha estat guardonada en els premis VOGUE Joyas. En concret, les arracades de Vitrail realitzadesper la marca de manera artesanal van ser premiades millor Joia Nacional. Creades en 2017, mesuren 8,2 centímetres d'alt i estan compostes per robins i diòpsids encastats en or groc. 

L'edició XIV dels premis VOGUE Joyas ha tingut lloc en el Palau de Santoña de Madrid, que fou l'escenari perfecte d'un esdeveniment per recordar. Allí es van reunir actrius, models, empresaris del món de la moda i personalitats vàries. 

Tampoc va faltar Rosa Oriol, vicepresidenta i directora creativa de TOUS. Va ser ella qui va recollir orgullosa el guardó, atorgat per l'actriu Macarena Gómez. Es tracta d'una important recompensa que servirà com a motivació per seguir creant joies de bellesa excepcional durant molts anys més. 

Cal destacar que l'anterior edició de l'esdeveniment també va coronar a TOUS. En aquella ocasió, va ser amb el premi a la millor Col•lecció Nacional per la seva línia de joies Sublime Sunshine. Queda per veure què ens ofereix la propera edició dels prestigiosos premis VOGUE Joyas.