NOVEMBRE 2018

Tender Stories Nº9, la nova història de TOUS per a aquest nadal


Tender Stories Nº9, la nova història de TOUS per a aquest nadal

De vegades el valor perpetu d'una joia pot créixer emocionalment després d'una herència. Això és el que vol transmetre'ns Tender Stories Nº9, la nova i divertida història de TOUS al costat de SCPF per a aquest nadal, amb la qual TOUS presenta la nova col•lecció de joies i complements Tardor Hivern 2018, i reivindica el valor de l'alta joieria amb una mirada cool, humorística i tendra.

La protagonista d'aquest novè lliurament de Tender Stories és de nou la oscaritzada actriu, Gwyneth Paltrow, que en aquesta ocasió protagonitza a dues germanes bessones amb una gran complicitat, Annie i Grace, els qui hauran de superar tres proves per aconseguir el ben més preuat de la seva tia Edna: el seu collaret de TOUS. 

I qui decidirà la guanyadora? Doncs seran els usuaris els qui escolliran quin de les dues germanes mereix guanyar. Busquem així, a través d'aquesta campanya, posar el focus en els mitjans digitals i convidar a l'usuari a participar i formar part d'aquesta entranyable història. 

El responsable de la peça audiovisual ha estat de nou Víctor Carrey, qui recull a la perfecció en cadascuna de les seves peces l'essència de TOUS, a partir d'un marcat caràcter cinematogràfic que es reflecteix en el look visual i la cura de tots els detalls d'art, així com en la profunditat i personalitat de tots els personatges. La campanya, que serà multicanal i global, podrà veure's en 17 països i ha estat adaptada a 17 idiomes. Xavi Gros ha estat el fotògraf encarregat de la campanya gràfica que apareixerà en mitjans impresos, exteriors i en les 600 botigues que té la marca a nivell mundial.