ABRIL 2022

TOUS rep un guardó als premis Forbes Credit Suisse per la seva aposta per la sostenibilitat


TOUS rep un guardó als premis Forbes Credit Suisse per la seva aposta per la sostenibilitat

La primera edició dels premis Forbes Credit Suisse ha reconegut la trajectòria de TOUS en l'àmbit de la sostenibilitat i l'aplicació transversal de valors sostenibles en la seva activitat

L'Escola TOUS de Joieria i Oficis Artesans ha destacat entre les iniciatives sostenibles que l’empresa du a terme en la seva activitat

TOUS ha estat una de les companyies guardonades als premis Forbes Credit Suisse Sustainability Awards pel seu compromís amb la sostenibilitat. Aquests premis, que celebren aquest any la seva primera edició, reconeixen la trajectòria i l'esforç de les empreses familiars espanyoles que treballen amb el compromís de dur a terme polítiques sostenibles en els seus negocis.

El jurat especialitzat ha valorat la implicació i l’aposta de TOUS pel desenvolupament d'iniciatives concretes en l'àmbit de la sostenibilitat, a més de polítiques que fomenten un compromís sostenible, a través de col·laboracions i altres accions d'impacte social.

Rosa Tous, vicepresidenta Corporativa de TOUS, ha recollit el guardó i ha destacat que "la sostenibilitat és intrínseca al sector joier i a TOUS, perquè entenem les joies com a peces creades per perdurar i passar de generació en generació, basats en el convenciment que la unió entre la bellesa i la sostenibilitat ens condueixen a un univers més preciós. Així, TOUS continua creixent de manera ètica i sostenible, centrant-se en la comunitat i fomentant accions que impactin positivament".

L'Escola TOUS de Joieria i Oficis Artesans (ETJOA), el primer projecte socioeducatiu en l'àmbit de la joieria promogut per la marca, ha destacat entre les iniciatives sostenibles que l’empresa desenvolupa dins la seva activitat gràcies a la seva singularitat i poder de tracció. Aquest any 2022 arriba a la quarta edició, col·laborant amb 10 prestigioses escoles internacionals de joieria.  És clau destacar l'impacte del projecte en dues línies: d'una banda, la preservació de l'ofici artesà a través del desenvolupament del talent del futur del sector i, d'altra banda, la difusió de tècniques joieres de restauració.