MAIG 2019

TOUS presenta a Bilbao la col·lecció Rosa Oriol Atelier TOUS


TOUS presenta a Bilbao la col·lecció Rosa Oriol Atelier TOUS

Aquest dijous 16 de maig s'ha organitzat un esdeveniment a la ciutat basca de Bilbao per a presentar la col·lecció Rosa Oriol Atelier TOUS a les clientes de la zona. La col·lecció Atelier representa la inspiració i els sentiments de Rosa Oriol convertits en les joies més especials.

L'esdeveniment ha tingut lloc a la botiga TOUS del carrer Don Diego Lopez. En la presentació s'ha revelat la col·lecció més selecta de la signatura i posa en valor una de les fortaleses de la marca: l'enfocament local i de proximitat. 

Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de la marca, reafirma el vincle que uneix a TOUS amb la capital biscaïna: “Bilbao és una ciutat summament important per a TOUS en la qual portem gairebé 20 anys instal·lats. Amb aquest esdeveniment hem volgut compartir les peces més especials de la marca amb els nostres clients de la zona per a celebrar la seva confiança i afecte”, assegura la vicepresidenta corporativa. 

Des que TOUS va arribar a Bilbao l'any 2000, hem centrat els nostres esforços a contribuir a la ciutat en termes de generació de riquesa. Actualment comptem amb 44 persones treballant en les 11 botigues que es troben al País Basc, 5 de les quals es troben a Bilbao. 

TOUS aposta per construir un equip humà amb gran presència femenina, per això el total de la plantilla la formen dones que s'encarreguen d'oferir a les clientes més pròximes les joies adequades per a cada ocasió. Una clientela que es caracteritza per buscar la tradició i qualitat joiera, i que busca joies que incorporin la icona de la marca.