NOVEMBRE 2020

TOUS llança la seva campanya nadalenca apel·lant a l'emoció en un any diferent per a tothom


TOUS llança la seva campanya nadalenca apel·lant a l'emoció en un any diferent per a tothom
Ver vídeo

Després de 100 anys celebrant el Nadal, aquest any TOUS llança la seva campanya nadalenca apel·lant a l'emoció en un any incert i especial, desitjant el millor que es pot desitjar en un moment així, que sigui normal, o el més normal possible.

Les persones, les tradicions i els moments que fan que el Nadal sigui especial són, de fet, una celebració de la vida mateixa i continuen presents. “Et desitgem un Nadal Normal” és un concepte que transforma la nostra idea d'un “Bon Nadal” en quelcom molt més contextualitzat i empàtic amb la situació actual que vivim i de l'any que tots hem compartit. La campanya, ideada per LOLA MullenLowe, arrenca aquest cap de setmana i continuarà durant tota la temporada nadalenca a la televisió, als mitjans digitals, exteriors i escrits a més de 30 països d’arreu del món. 

“Sabem que aquest any ha estat un repte i que la tornada a la normalitat és una cosa que tots anhelem. Per això volem animar a apreciar les tradicions, els detalls i els moments predictibles que fan que el Nadal sigui normal i, per descomptat, joiós. Des de TOUS volem continuar acompanyant els nostres clients en aquestes festes, tal com hem fet al llarg dels 100 anys de la nostra història”, destaca Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de TOUS.