JULIOL 2020

TOUS aconsegueix el distintiu “Garantia Madrid”, un reconeixement a la lluita contra la COVID-19


TOUS aconsegueix el distintiu “Garantia Madrid”, un reconeixement a la lluita contra la COVID-19

 El distintiu certifica el compromís dels comerços, empreses, indústries, autònoms i entitats del tercer sector de la Comunitat de Madrid en la prevenció i minimització dels riscos provocats per la COVID-19.

TOUS ha aconseguit el distintiu “Garantia Madrid”, que concedeix la Comunitat de Madrid a través de la Fundació Madrid per la Competitivitat. El reconeixement certifica el compromís dels comerços, empreses, indústries, autònoms i entitats del tercer sector de la Comunitat de Madrid en la prevenció i minimització dels riscos provocats per la COVID-19.


El conseller d’Economia, Treball i Competitivitat de la Comunitat de Madrid, Manuel Giménez Rasero, i la Directora General de Comerç i Consum, Marta Nieto Novo, van poder comprovar en primera persona totes les mesures i protocols adaptats des de TOUS en una visita a la nostra botiga a Las Rozas Village. 


En aquesta trobada també es va fer entrega del distintiu a TOUS per a les tres categories existents: mesures de compliment, mesures extraordinàries i acció solidària. Aquests reconeixements figuraran en els distintius que podran exhibir a les botigues per informar els seus clients i treballadors. Un codi QR dirigeix directament a la pàgina web de Garantia Madrid on es recullen les mesures adaptades per cada empresa.

“Mesures extraordinàries” reconeix l’adopció de protocols que van més enllà dels dictats per les autoritats pertinents enfront de la COVID-19. En aquest apartat, TOUS ha creat un “Customer Care Ritual”, que s’està aplicant a totes les nostres botigues i que ha sigut elaborat pel Comitè de Seguretat i Salut Laboral, un equip que hem creat per donar resposta als desafiaments específics d’aquest nou context. Aquesta actualització dels protocols en els punts de venda té com a objectiu garantir el que més ens importa: la salut dels treballadors i clients sense renunciar a la nostra proximitat.

El distintiu d’“Acció Solidària” distingeix a aquelles empreses que han contribuït a la lluita contra la pandèmia, com TOUS que, davant de la falta de proveïment en els hospitals, va posar a disposició del sistema sanitari la seva capacitat productiva i logística. A més, ens hem unit a diverses iniciatives, com la de producció de component pels tubs de pas d’oxigen de les UCI amb les seves màquines d’impressió 3D o la donació de planxes d’acrílic per a la fabricació de cabines protectores de llits hospitalaris.