SETEMBRE 2018

Rosa Tous presenta per primera vegada a Polònia la col•lecció Rosa Oriol Atelier TOUS


Rosa Tous presenta per primera vegada a Polònia la col•lecció Rosa Oriol Atelier TOUS

TOUS vol convertir-se en la marca de joies de luxe assequible més reeixida no solament en l'àmbit nacional, sinó també en l'internacional. Amb aquest propòsit, TOUS va aterrar al setembre a la capital de Polònia, Varsòvia, amb una convidada molt especial, la vicepresidenta Corporativa de TOUS, Rosa Tous. Allí va presentar la col•lecció de joies més exclusiva de la marca: Rosa Oriol Atelier TOUS

L'esdeveniment es va dur a terme en el majestuós palau de Sobański on clients del país van poder assistir en primícia a la presentació de la col·lecció de joies Atelier TOUS. “Estem encantats de presentar per primera vegada a Polònia aquesta col•lecció de peces úniques” agraïa Rosa Tous. 

Rosa Oriol Atelier TOUS és una col·lecció de joies basada en peces úniques amb materials exclusius artesans de primera qualitat acuradament seleccionats. “La meva mare va materialitzar la seva passió pel sector de la joieria en aquesta col·lecció única sent fidel als valors de TOUS assentats en la tradició més artesanal”, explicava Rosa Tous durant la presentació. La col·lecció Rosa Oriol Atelier TOUS va néixer en 2015, i no és casualitat, ja que aquest any el matrimoni format per Rosa Oriol i Salvador Tous celebrava les seves noces d'or. 

Amb més de 50 anys de matrimoni i carrera professional, Rosa Oriol, va escriure un llibre autobiogràfic narrat des de la seva visió més personal sobre les fites històriques més importants de TOUS acumulats durant tots aquests anys. “El llegat de TOUS continua vigent avui dia gràcies a valors com la perseverança, la innovació, l'honestedat i el sacrifici que la meva mare reconeix com a propis”, explicava Rosa Tous durant l'esdeveniment. 

TOUS va aterrar a Polònia per primera vegada l'any 2009 amb l'obertura de la seva tenda en Bonarka. El bon acolliment dels seus clients ha fet possible que, a dia d'avui, la marca compti amb un perfil de consumidor molt fidel, 1 e-commerce i 40 botigues retail distribuïdes per tot el país. Sens dubte, l'amor, la creativitat i l'entusiasme pel treball joier són els secrets de l'èxit de TOUS per ser una de les joieries de luxe assequible més volgudes del món.