MARÇ 2019

TOUS celebra la seva entrada en ACME en la V edició de ‘Made in Spain’


TOUS celebra la seva entrada en ACME en la V edició de ‘Made in Spain’

Paris ha acollit la V edició de l'esdeveniment “Made in Spain: la mode au delà frontières” organitzat per l'Associació Creadors de Moda d'Espanya (ACME). La Residència de l'Ambaixador d'Espanya a França situada en l'exclusiva Avenue George V, ha albergat l'esdeveniment. Una selecció de peces representatives de les col·leccions primavera/estiu 2019 i tardor/hivern 2020 dels dissenyadors espanyols més importants i que ja havíem vist en la Mercès-Benz Fashion Week Madrid, 080 Barcelona Fashion i Nova York Fashion Week.

Aquest esdeveniment amb format exposició ha tingut lloc durant la Paris Fashion Week, una data que brinda la possibilitat de rebre tant a la premsa espanyola i internacional com a compradors i agents de tot el món. Rossy de Palma, molt volguda pel públic francès, s'ha convertit en l'ambaixadora de la moda espanyola a París amadrinando la cerimònia.

La iniciativa ha comptat amb la participació de 50 signatures espanyoles donant valor al fet a mà , distingint així el segell Made in Spain. Ha destacat la presència per primera vegada de TOUS, que celebrem l'acabada d'entrar en ACME. Delpozo també s'ha estrenat en l'exposició. 

Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de TOUS, ha atès l'esdeveniment com a representant de la marca: ‘La tradició i la recuperació dels oficis més antics són valors que caracteritzen també a totes les signatures que formen la ACME. A TOUS defensem l'artesania com a via de capacitació professional, recuperant així un ofici històric i potenciant el savoir-faire, i també apostem pel talent jove formant a futurs professionals del sector per a fomentar l'artesania i els oficis tradicionals de qualitat mitjançant l'Escola Tous de Joieria i Oficis Artesans’ ha explicat. La moda espanyola d'autor està molt lligada al treball artesanal i d'aquí el compromís de les marques presents a l'esdeveniment amb el consum responsable i la producció en proximitat. 

“Made in Spain: la mode au delà des frontières” ha estat una oportunitat per a exhibir una selecció molt rellevant de la moda nacional amb l'objectiu de crear networking entre les signatures i els principals agents del sector a París, fomentar el coneixement de la moda espanyola i promocionar el Made in Spain.