OCTUBRE 2018

Mèxic, un dels països més preuats per a TOUS


Mèxic, un dels països més preuats per a TOUS

Des que TOUS va iniciar la seva expansió al voltant del món, Mèxic s'ha convertit en un dels països prioritaris que juga un paper crucial al mercat estranger amb gairebé 80 botigues repartides per tot el país. Per aquesta raó, la vicepresidenta corporativa de TOUS, Rosa Tous, ha realitzat recentment una visita al país mexicà. “El nostre objectiu principal és estar constantment vigilant el parc de tendes que tenim, perquè el retail és un segment que es mou moltíssim”, explicava la vicepresidenta de la companyia a Expansió CNN. 

A més, durant aquests dies s'ha celebrat la Global Gift Gal·la, un esdeveniment internacional en el qual es recapten fons per ajudar als col·lectius socials que més ho necessiten. TOUS ha participat com a patrocinador en la gala que aquesta vegada ha tingut lloc en la Ciutat de Mèxic. “És un honor participar en la nova edició de Global Gift Gal·la, com a part del nostre compromís amb les activitats socials d'aquest meravellós país. És la nostra responsabilitat recolzar iniciatives que defensin als més vulnerables i impulsin a la dona llatina, construint junts un món més just”, explicava Rosa Tous. Entre els amfitrions estavella de la nit es trobaven l'actriu i productora Eva Longoria, i el cantant Ricky Martín, les fundacions del qual sense ànim de lucre també es van veure beneficiades amb els fons recaptats durant la gala. 

D'altra banda, Rosa Tous també va rebre una invitació molt especial. La Cámara Española de Comercio és una organització encarregada d'impulsar i promoure el comerç i inversió entre Mèxic i Espanya. Per això, i aprofitant l'estada de Rosa Tous al país mexicà, la institució va dur a terme una jornada en la qual la vicepresidenta va tenir l'oportunitat d'oferir una conferència sobre la història d'èxit de TOUS, així com els plans d'expansió que la companyia té al país centroamericano. 

Amb una llarga trajectòria de gairebé 100 anys en el sector, TOUS compta amb més de 620 botigues situades en 53 països a tot el món. 78 d'elles es troben a Mèxic, la qual cosa li converteix al segon mercat més important per a la companyia, només després d'Espanya. Després d'un augment del 16% en vendes durant 2017 a Mèxic, TOUS preveu tancar l'exercici de 2018 amb un creixement a doble dígit pel que fa a l'any anterior. A més, entre els seus plans d'expansió es troba l'obertura de deu botigues noves abans que acabi l'any. Fins al moment, la marca es troba present en 30 ciutats diferents repartides per tota la regió, des de la Ciutat de Mèxic, fins al Carib a les ciutats de Mèrida i Cancún.