GENER DE 2018

TOUS enforteix la seva aposta per la digitalització i l'expansió internacional amb noves incorporacions en el Consell d'Administració


TOUS enforteix la seva aposta per la digitalització i l'expansió 
internacional amb noves incorporacions en el Consell d'Administració

TOUS, la marca espanyola de joieria i accessoris capdavantera en el segment de luxe assequible, ha reforçat el seu Consell d'Administració amb l'objectiu d'impulsar la seva aposta per la digitalització, així com consolidar el procés d'expansió internacional que està duent a terme la companyia.

En concret, ha incorporat a Alain Hertach com a nou membre del Consell d'Administració de la companyia per la seva especialització en els segments de consum i digital. Hertach, amb 11 anys d'experiència en el sector, pertany a Partners Group, fons d'inversió suís que va adquirir el 25% del capital de la companyia el 2015 i que està especialitzat en inversions en empreses capdavanteres als seus mercats, que desitgen expandir-se internacionalment i sobretot en aliances empresarials amb gran potencial de creixement i una sòlida estructura financera. Abans de formar part de l'equip de Partners Group, Hertach va treballar en Ernst & Young i PricewaterhouseCoopers. És llicenciat en Banca i Finances per la Zurich University of Applied Sciences and Arts. També és membre del Consell de Hunter Boots.

A la vegada, l'entrada d'Alain Hertach suposa la sortida de Tim Pihl Johannessen, qui es va incorporar al Consell a l'abril de 2016 pel seu coneixement sobre el continent asiàtic en un moment en el qual TOUS estava desenvolupant un ambiciós pla en aquest mercat que incloïa la implantació d'una filial pròpia. Com a representant de Partners Group en el Consell d'Administració, cal destacar també la figura d'Andrew David Deakin. Deakin lidera l'equip de private equity de Partners Group a Londres, companyia de la qual forma part des de 2013. Amb més de 17 anys d'experiència en el sector, ha treballat anteriorment a PrWC. La seva trajectòria s'ha desenvolupat dins d'una àmplia gamma de negocis dirigits al consumidor: d'oci, de salut i financers. Actualment col·labora amb International Schools Partnership, Voyage Healthcare i Key Retirement. És llicenciat en Economia per la Universitat de Nottingham.

TOUS també ha incorporat com a conseller independent a Ignacio de Pinedo, professional que aporta la seva experiència a l'àrea digital per contribuir a la transformació digital de la companyia. De Pinedo ha desenvolupat part de la seva carrera professional en el departament de Màrqueting de Procter & Gamble i com a Director de Màrqueting de Canal+. En 2009 va fundar i és CEO de l'Institut Superior per al Desenvolupament d'Internet (ISDI), la primera escola nativa de negoci digital amb presència a Europa, Llatinoamèrica i Estats Units. També és fundador de IMPACT, una de les acceleradores de start-ups reconeguda entre les deu més importants del món. De Pinedo ha estudiat Ciències Empresarials a ICADE i és doctor en Màrqueting per la Universitat Complutense de Madrid.

A més, la companyia manté en el seu Consell d'Administració a altres dos Consellers independents; Luis Bach Terricabras i Beatriz González-Cristóbal Poyo, que es van incorporar el 2013 per la seva àmplia experiència en retail i en la internacionalització d'empreses.

Beatriz González-Cristóbal és Executive MBA per l'Institut d'empresa i té un profund coneixement del retail i del sector del luxe. Ha estat vicepresidenta executiva de Vendes i Distribució i membre del Comex del Grup Hermès Internacional, on va ser responsable de la xarxa mundial de distribució i vendes, integrada per 550 tendes en 42 països. A més, ha ocupat càrrecs d'alta adreça en firmes com Loewe o Bulgari i actualment pertany a la junta directiva del Circulo Fortuny, en qualitat de consellera de TOUS i representant a Rosa Oriol ATELIER TOUS, juntament amb Rosa Tous Oriol i José María Folache.

Per la seva banda, Luis Bach és MBA per Esade Business School. Actualment és president de Samson & Surrey, empresa dedicada a la producció i distribució de begudes destil·lades artesanals, principalment a Estats Units, i amb base operacional a Miami. Ha estat també President del Grup Orangina Schweppes i el primer membre no japonès del Consell d'Administració de Suntory Holdings. També va ser President de Daler Rowney, companyia britànica líder en materials per a Belles arts, així com membre del Consell d'Administració de Telepizza. La seva llarga experiència internacional la va desenvolupar anteriorment en el grup Bacardi, on va arribar a formar part del Comitè Executiu mundial i, prèviament, en el grup Martini & Rossi. També té una àmplia experiència en gestió d'empreses familiars.

D'aquesta forma, el Consell d'Administració de TOUS queda configurat de la següent forma:
President: Maria Alba Tous Oriol
Vocal i Conseller Delegat: José Maria Folache Gonzalez-Parrado
Vocal: Rosa Tous Oriol
Vocal: Laura Tous Oriol
Vocal: Josep Mª Bosch Castias
Vocal: Joyeria Tous, S. a., representada per Maria Alba Tous Oriol
Vocal: Tous & Tous Complements, S.L.O. representada per Maria Alba Tous Oriol
Vocal: Andrew David Deakin
Vocal: Alain Hertach
Vocal: Luis Bach Terricabras (Conseller independent)
Vocal: Beatriz González-Cristóbal Poyo (Conseller independent)
Vocal: Ignacio de Pinedo Palomero (Conseller independent)
Secretària no Consellera: Nuria Garros Ribera

La companyia aferma així el compliment dels objectius fixats en el seu pla estratègic i segueix consolidant la visió de TOUS: ser la marca de joieria de luxe assequible més desitjada i exitosa del món, amb el compromís d'aportar valor a clients, col·laboradors i al conjunt de la societat.