MARÇ 2019

TOUS nomena a Carlos Soler-Duffo com a nou Conseller Delegat


TOUS nomena a Carlos Soler-Duffo com a nou Conseller Delegat

TOUS, la marca espanyola de joieria i accessoris líder en el segment de luxe assequible, ha designat al fins ara Director General Comercial de la companyia, Carlos Soler-Duffo, com a nou Conseller Delegat i que formava part de l'empresa des de 2012. 

En aquests 7 anys en la companyia, Soler-Duffo ha demostrat una alta capacitat per a aconseguir el compliment dels objectius de negoci, així com d'alinear-los amb el Pla Estratègic de TOUS. Com a part dels plans de successió establerts per l'organització, el seu nomenament significa un reconeixement al talent intern. 

En paraules d'Alba Tous, Presidenta de TOUS, “amb aquest nomenament TOUS demostra la seva forta aposta pel talent i la força de l'equip. Esperem il·lusionats que la designació ens insufli energia per a continuar el desenvolupament dels nostres objectius estratègics”. 

La marca manresana, que celebrarà el seu centenari en 2020, ha ampliat al llarg de l'últim any la seva presència global fins a aconseguir les 700 botigues en més de 50 països i ha llançat la Escuela TOUS de Joyería y Oficios Artesanos, el seu primer projecte socioeducatiu en l'àmbit de la joieria.