MARÇ 2022

TOUS aposta per la personalització de l’experiència de compra amb la seva nova aplicació mòbil


TOUS aposta per la personalització de l’experiència de compra amb la seva nova aplicació mòbil

L'aplicació ja està disponible per a dispositius Android i Apple i es pot descarregar a través de Google Play i d'App Store.

El principal objectiu de la companyia és connectar d’una manera més eficaç amb els seus clients a escala global, gràcies a un espai personal avançat.

TOUS, la firma espanyola dedicada al negoci de la joieria des de 1920, ha llançat la seva nova aplicació a escala global per oferir una experiència més personalitzada als seus clients. L'aplicació ja està disponible a Google Play i App Store. D’aquesta manera la companyia reforça la seva aposta per l'omnicanalitat i la innovació a través d'un projecte avantguardista en el sector joier.

L'aplicació, amb un innovador disseny en línia amb la imatge de la marca, permet millorar l'experiència de compra amb diverses funcionalitats a l'àrea personal, com la gestió de dates clau, preferències de producte i talles, accés a l'historial de compra i accés als certificats d'autenticitat de les joies. De la mateixa manera, el client podrà gestionar els privilegis exclusius del programa MY TOUS i fer un seguiment en temps real de les comandes. A més, els clients rebran les últimes novetats i promocions exclusives.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el procés de transformació que la companyia va iniciar l’any 2021, basat en tres eixos: focus en el client i la digitalització, l’impuls de la responsabilitat i la sostenibilitat, i la revisió dels processos per aconseguir la màxima eficàcia i agilitat. TOUS continuarà innovant en formats i potenciant els seus canals online, seguint les tendències del mercat amb l'objectiu d’apropar-se als seus clients.

“Amb el llançament d'aquesta aplicació, avancem en el nostre objectiu d'apropar-nos cada cop més als nostres clients. Aquest projecte, emmarcat en la nostra estratègia de transformació, ens fa molta il·lusió i ens permet continuar avançant en el camí cap a l'omnicanalitat. En definitiva, en un món cada cop més digitalitzat, continuarem innovant i treballant per aportar valor als nostres clients i al nostre sector” assegura Carlos Soler Duffo, CEO de TOUS.