NOVEMBRE 2018

TOUS aposta per ampliar el talent a les seves àrees més estratègiques


TOUS aposta per ampliar el talent a les seves àrees més estratègiques

La transformació digital, el creixement i la internacionalització han marcat l'activitat de TOUS en l'últim any. Per reafirmar el compromís de la companyia amb aquestes àrees estratègiques s'han incorporat a l'equip directiu tres dones amb un gran talent i una +amplia trajectòria professional que les avala. Es tracta de Carolina De la Calzada, com a Directora de Negoci Digital; Eva Gallego com a Directora de Negoci d'Accessoris i Lina Lopera com a Directora de Mèxic.

A més, aquests nomenaments reflecteixen l'aposta de TOUS pel talent femení en l'equip directiu i el compromís amb la paritat.

La incorporació de Carolina De la Calzada busca reforçar la importància que TOUS concedeix a donar resposta als nous hàbits dels consumidors, apostant per la transformació digital, omnicanalidad i flexibilitat del seu servei. Amb l'objectiu de continuar integrant l'àrea de joieria i accessoris, Eva Gallego seguirà desenvolupant l'àrea de negoci d'accessoris. Finalment, el nomenament de Lopera manifesta la rellevància que la companyia li concedeix al mercat mexicà , que s'ha convertit en el segon més important i, on TOUS ja compta amb 74 botigues

Segons paraules d'Alba Tous, Presidenta de TOUS, “la incorporació de perfils amb la trajectòria i solidesa de De la Calzada, Gallego i Lopera contribuirà molt positivament a la sostenibilitat i desenvolupament de la marca, alhora que facilitaran l'accés a noves oportunitats comercials i de la relació que aportaran un gran valor estratègic a nivell global”.