MARÇ DE 2018

TOUS obre a Praga una icònica flagship store
en prime location


TOUS obre a Praga una icònica flagship store<br/>en prime location

Praga: ciutat clau a Europa i una de les destinacions principals del turisme internacional. Allí es troba la nova flagship store de TOUS. La quarta obertura de la companyia en aquesta ciutat emblemàtica demostra un sòlid compromís amb el mercat txec, una aposta que s'ha implementat mitjançant l'obertura de diverses botigues al país en poc més d'un any.

Es tracta de la setena botiga a República Txeca, on l'objectiu és sumar una desena d'establiments TOUS. Actualment, la companyia compta amb altres tres botigues a la capital, a més d'una a Pilsen i dues a Ostrava. El nou establiment està situat en un palau neobarroc del carrer Na Prikope, una de les vies comercials més concorregudes de la ciutat.

En quant a l'interior del local comercial, part del mobiliari, elements d'il·luminació i paviment estan protegits pel catàleg de patrimoni de la ciutat de Praga. Així mateix, el procés de restauració demostra un compromís de mantenir el patrimoni històric, creant una imatge actual que al seu torn respecta les preexistències. El resultat final és un espai ordenat alhora que dinàmic, per dins i per fora

La nova obertura s'emmarca dins del pla d'expansió a nivell mundial de TOUS. L'any passat, la companyia presentava la seva filial a Xangai, sumava més de seixanta botigues a Mèxic, inaugurava cinc noves botigues a Colòmbia i aconseguia 32 botigues a Rússia.

Per a la companyia, 2017 ha estat un any marcat per l'èxit en l'aposta internacional. “Hem aconseguit arribar a les 622 botigues en 53 països i hem reforçat l'equip de les nostres filials en mercats clau com Xina, Estats Units, Rússia i Mèxic. Amb tot, hem registrat un nou rècord amb l'obertura de més de 100 botigues, 17 a Espanya i 84 en mercats internacionals”, ha explicat Alba Tous, presidenta de la companyia.