Març 2022

Tamara Falcó presenta la col·lecció Tamara Falcó X TOUS amb el director de disseny de TOUS


Tamara Falcó presenta la col·lecció Tamara Falcó X TOUS amb el director de disseny de TOUS

Tamara Falcó Preysler va presentar Tamara Falcó X TOUS ahir a Madrid, el nou projecte en comú de la firma joiera i la dissenyadora. Aquesta col·lecció reflecteix la personalitat i l’estil de la Tamara a través de les seves creacions. Per a l’elaboració, l’ambaixadora de TOUS, ha viatjat a través dels seus records, experiències i emocions. 

La mateixa Tamara va ser l’encarregada d’explicar a la botiga TOUS del madrileny carrer Serrano el procés de creació d’aquesta col·lecció que ja està a la venda: “Per a aquesta primera col·lecció m’he inspirat en la bellesa senzilla i delicada de la meva joia preferida, la medalla clàssica i la simbologia com a element principal”.

La proposta de Tamara Falcó per a TOUS està formada per 10 peces (sis medalles, tres polseres i un collaret) en les quals plasma el seu costat més íntim. Com sempre, Tamara Falcó deixa una part d’ella en tot el que fa.

A més va afegir: “Per a mi ha estat tot un repte com a dissenyadora concretar els meus pensaments i emocions en una disciplina com és la joieria en què no hi havia treballat mai, però que enganxa. A més, m’he sentit molt acompanyada durant tot el procés per l’equip de disseny de TOUS que m’ha permès treure el millor de mi. Aquesta primera col·lecció és una gran responsabilitat, però alhora una posada en valor que em demostra la confiança que tenen en mi”.

Israel López Roca, director de disseny de TOUS, que ahir va acompanyar la Tamara, va destacar que “la col·lecció reflecteixen la personalitat i les inquietuds de la Tamara. Ella s’ha implicat el 100 % en el procés de creació, i sense cap dubte es nota al resultat. La Tamara sap què li agrada, i les peces son molt coherents amb el seu gust; una barreja d’elegància i naturalitat que es reflecteix a la col·lecció Tamara Falcó x TOUS”. 

La simbologia de cada peça és el fil conductor d’aquesta col·lecció de Tamara Falcó per a TOUS.

Creu: els seus quatre braços iguals creen una figura simètrica i representen l’equilibri i la protecció.

Flor de lis: aquesta representació del lliri està vinculada amb la fortalesa, l’honor, la lleialtat, la puresa i l’equilibri del cos i la ment.

Assutzena: és el símbol de la innocència i la puresa per excel·lència, l’assutzena està relacionada amb l’amor i la bondat.

Estrella: representa la llum, l’energia i la immensitat. L’estrella és considerada com una font inesgotable d’inspiració i una guia del destí, a més de ser un símbol de l’equilibri i l’harmonia.

Totes les peces estan produïdes en plata de primera llei vermeil (plata banyada amb 3 micres d’or de 24 ct) seguint diferents mètodes tradicionals utilitzats en l’elaboració de medalles. 

La col·lecció està disponible en totes les botigues TOUS d’Espanya, a la botiga online i als punts de venda de TOUS d’El Corte Inglés.