MAIG 2019

Rosa Tous visita la Cambra de Comerç d'Espanya a Miami


Rosa Tous visita la Cambra de Comerç d'Espanya a Miami

Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de la companyia, ha viatjat a Miami per a assistir a la Cambra de Comerç d'Espanya en aquesta ciutat. En la visita, Rosa Tous ha explicat la història de la companyia, la cultura corporativa i la missió, visió i valors, entre altres. Ha realitzat especial èmfasi a l'Escola de Joieria i Oficis Artesans que consolida la seva segona edició aquest 2019.

També ha volgut agrair la invitació a Javier Estades, President de la Cambra: “M'agradaria agrair a Javier Estades de la Cambra de Comerç d'Espanya i els EUA i a totes les persones de TOUS als Estats Units que treballen amb dedicació, dia rere dia, perquè TOUS es converteixi en la marca de joieria de luxe assequible més desitjable i reeixida del món. Per a agregar valor als clients, socis i la societat en general”. 

Els Estats Units representa el cinquè país a nivell de facturació per a TOUS i allí es localitza una de les quatre filials de la companyia en el món, amb seu a Florida, concretament a Fort Lauderdale. TOUS va arribar a Miami en 2002, obrint la seva primera botiga i una segona en 2003, convertint-se així en una ciutat enclavi per a la marca, ja que 4 de les 8 botigues TOUS de Florida es troben a la ciutat costanera.