JULIOL 2020

Rosa Tous s’incorpora a la junta del Col·legi de Joiers, d’Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya (JORGC) com a segona Vicepresidenta


Rosa Tous s’incorpora a la junta del Col·legi de Joiers, d’Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya (JORGC) com a segona Vicepresidenta

 Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de TOUS, s’acaba d’incorporar com a segona Vicepresidenta del Col·legi de Joiers, d’Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya (JORGC), un càrrec que assumeix com un gran repte. Afirma estar “molt il·lusionada amb aquest nomenament en un context que es presenta com un repte pel nostre sector, però que també pot aportar-nos grans oportunitats per evolucionar i aprendre".

Rosa Tous s’embarca en aquest nou projecte com a part d’una junta directiva que inaugura una nova etapa pel JORGC. Sota la presidència d’Alex Riu, el Col·legi abordarà un mandat marcat per un dels reptes més grans de la història: la crisi sanitària de la Covid-19 i les seves conseqüències en l’àmbit econòmic. En paraules del president del col·lectiu, “la transformació del nostre sector ha de realitzar-se necessàriament cooperant transversalment amb altres indústries, una urgent digitalització i emprendre el camí cap a la sostenibilitat”.

A més a més dels grans reptes que es plantegen en un futur pròxim, la nova directiva de la qual forma part Rosa Tous està marcada per un major pes de la dona al Col·legi i una important remodelació de l’equip.

Anys d’història

El Col·legi de Joiers, d’Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya va ser el primer col·legi del sector constituït com a corporació de dret públic del món l’any 2002. Es tracta d’un model pioner i actualment líder en el sector espanyol, ja que al llarg dels últims anys algunes comunitats com Galícia o Cantàbria han creat el seu propi col·legi i moltes altres es troben en procés de tràmits per a constituir-lo.