DESEMBRE 2021

“OSO”, el documental que recorre els cent anys d’història de TOUS, arriba a Movistar+


“OSO”, el documental que recorre els cent anys d’història de TOUS, arriba a Movistar+

El documental, presentat en la 68a edició del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, arribarà a més de 320 milions de llars al voltant del món des del seu llançament. 

Dirigit per Amanda Sans Pantling, i produït per UM Studios (IPG Mediabrands) i Globomedia (THE MEDIAPRO STUDIO), “OSO” compta amb la participació dels membres de la família TOUS, les ambaixadores de la marca, els seus col·laboradors més destacats i experts en moda, disseny, periodisme i art.

“OSO”, el documental produït amb motiu del centenari de la firma de joieria TOUS, arriba a la plataforma espanyola de continguts audiovisuals Movistar+ el proper 1 de desembre.

 

Després de presentar-se en la 68a edició del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià, projectar-se a Prime Vídeo d’Amazon —on va estar disponible en més de 90 països— i arribar a Rússia, Ucraïna, Geòrgia i a la resta de territoris de la CEI (Armènia, l’Azerbaidjan, Bielorússia, el Kazakhstan, Kirguizistan, Moldàvia, Tadjikistan i Uzbekistan) de la mà del servei multimèdia de VoD Okko, "OSO" arriba a Movistar+ per incrementar l’impacte d’aquest documental dirigit per Amanda Sans Pantling (Fragile, Songs of Redemption), i produït per UM Studios i Globomedia (THE MEDIAPRO STUDIO).

 

Contínua així el viatge d’aquesta peça audiovisual que traça la trajectòria de TOUS des dels seus orígens com a petita empresa familiar el 1920, fins a l’empresa internacional que és avui dia, amb més de 4.000 empleats arreu del món i que opera en més de 45 països a través de més de 700 botigues.

 

“OSO” compta amb testimonis de membres de la família, així com amb imatges d’arxiu inèdites. De fet, és la primera vegada que la família TOUS obre les seves portes al públic, ja que el documental compta amb entrevistes a les quatre germanes: Rosa, Alba, Laura i Marta, a més dels seus pares: Salvador Tous i Rosa Oriol, figura destacada del documental per aconseguir trencar esquemes, creant un nou llenguatge en el món de l’alta joieria amb la seva visió democratitzadora, en la qual la dona aconseguia major protagonisme a través de dissenys adaptats a un estil de vida més modern i empoderat.

 

Durant l’acompanyament a la família TOUS en aquest recorregut centenari, es troben alguns dels més destacats col·laboradors de la companyia, ambaixadors de la marca i una vintena de personalitats del món de la moda, el disseny, el periodisme i l’art que, amb el seu caràcter realista i proper, desgranen les claus del seu èxit. Eugenia Martínez de Irujo, Paula Echevarría, Verónica Echegui, Eva Longoria, Toni Segarra, Javier Mariscal, Oscar Guayabero, Fernando Gutiérrez, Mariángel Alcázar, Susana Martínez Vidal, Núria Petit i Pilar Vélez, directora del Museu del Disseny de Barcelona, on s’exposa el “OSO” de TOUS en reconeixement del seu valor com a símbol del disseny contemporani i la projecció internacional.

 

Rodat a Espanya, Mèxic, a l’Índia i al Japó, “OSO” mostra el caràcter visionari de la marca entorn de les fites que han definit el seu èxit com són els tres relleus generacionals, el canvi de rumb donat en els anys vuitanta i que va suposar el seu gran llançament comercial, l’explosió de la firma en els noranta amb la contribució de destacades influencers i la seva projecció internacional.