ABRIL 2019

Emma Roberts, nova imatge global de TOUS


Emma Roberts, nova imatge global de TOUS

La jove actriu Emma Roberts s'ha convertit en la imatge global de TOUS. Per la seva capacitat de transmetre emocions i la seva afinitat amb els principals valors de TOUS, Roberts es confirma com la figura de la nova campanya de la companyia, Stay Tender.

Després de la sèrie Tender Stories, a TOUS continuem apostant per la tendresa com a valor universal contant històries inspiradores que connectin amb el seu consumidor. Ara, amb Stay Tender la marca trenca novament amb els estereotips de la tendresa i ens mostra moltes maneres diferents de viure-la en un to fresc i dinàmic apostant per mostrar obertament els nostres sentiments i el nostre costat més tendre sense importar el com i el per què. 

Emma Roberts ha aconseguit gran popularitat en protagonitzar pel·lícules com Adult World, We’re the Millners i Nerve; així com en les sèries American Horror Story i Scream Queens. Ficció a part, Emma Roberts ens convida a submergir-nos en una història d'allò més tendra caracteritzada per petits moments plens d'emoció, diversió i amor. 

La campanya Stay Tender, i amb ella l'espot, es van llançar el passat dia 1 d'abril en mitjans de comunicació i plataformes digitals, en més de 50 països. Una versió del clàssic Love Me Tender d'Elvis Presley acompanya a l'espot convertint-se així en la banda sonora. 

El concepte creatiu de la campanya ha estat obra de l'agència LOLA Mullenlowe i l'espot i les gràfiques han estat realitzades per Diana Kunst, que amb tan sols 27 anys i el seu particular estil aconsegueix crear atmosferes úniques. 

Amb aquesta nova campanya, TOUS continua reivindicant la tendresa des d'un punt de vista absolutament espontani, divertit, amb un to intel·ligent i cool. “TOUS ha estat sempre una marca estretament lligada a la creativitat del talent emergent, alguna cosa que volem reivindicar amb aquest espot i amb la presentació com a nova imatge global d'una figura de projecció internacional com Emma Roberts. A TOUS creiem que el món seria un lloc millor si tots expresséssim els nostres sentiments sense por a ser jutjats. Per aquest motiu, amb aquesta campanya volem animar a les persones a trobar la millor manera de mostrar la tendresa a través de les joies”, afirma Rosa Tous, Vicepresidenta de la signatura.