MAIG 2022

TOUS fa un salt més en el seu creixement i crea el càrrec de Chief of Merchandising, que reportarà directament al CEO i formarà part del COMEX


TOUS fa un salt més en el seu creixement i crea el càrrec de Chief of Merchandising, que reportarà directament al CEO i formarà part del COMEX

Jonathan Delfino, que s'incorpora a TOUS aportant més de 20 anys d'experiència internacional en el sector retail, serà l'encarregat d'exercir aquesta nova funció.

La missió de Delfino és continuar accelerant el creixement del negoci i maximitzar les vendes

TOUS, la firma dedicada al negoci de la joieria des del 1920, fa un salt més en el seu creixement i crea el càrrec de Chief of Merchandising, que reportarà directament a Carlos Soler-Duffo, CEO de TOUS, i formarà part del COMEX

 

Jonathan Delfino exercirà aquesta nova funció. El directiu s'incorpora a TOUS aportant més de 20 anys d'experiència al sector joier i de retail, en firmes tan rellevants com Swarovski, Pandora, HVISK o Hearts On Fire, on s'ha especialitzat en processos de planificació, compres i distribució des d'un punt de vista omnicanal.

 

En la seva àmplia experiència, Delfino ha consolidat un perfil internacional i transversal, treballant amb equips multidisciplinaris tant a Europa com als Estats Units. Precisament ha cursat tota la seva formació als Estats Units, amb un Bachelor i un MBA en finances a Bryant University i Executive Education en PLD i en Leading Customer-Centric Growth a Harvard University i a The Wharton School, respectivament.

 

La missió de Delfino és continuar accelerant el creixement del negoci i maximitzar les vendes. Treballarà en aquesta direcció amb una visió transversal i desenvoluparà nous processos de presa de decisions basats en l'anàlisi de dades.

 

Aquesta decisió encaixa amb l'estratègia de transformació que la firma està implementant de manera transversal per reforçar la competitivitat i el creixement de l'organització. En aquest sentit, el directiu afirma que: "Estic encantat d’incorporar-me a TOUS en un moment tan interessant per a la firma". A més a més, afegeix que: "El procés de transformació que s'està implementant i la fortalesa de la companyia creen un momentum perfecte per continuar accelerant el creixement i impulsar unes vendes que ja tenen una tendència molt positiva. Veig que TOUS té un potencial immens. Compta amb un concepte i una marca molt fortes. Estic segur que es poden assolir unes metes molt altes."

 

Carlos Soler-Duffo, CEO de TOUS, per la seva banda, comparteix que: "El fitxatge de Jonathan Delfino i la seva incorporació al COMEX són clau per continuar avançant en la nostra transformació, en la qual el talent és fonamental". També afirma que: "Haver aconseguit una ràpida recuperació del negoci després de la pandèmia ens ha permès impulsar moltes iniciatives que estan tenint una gran acceptació. I ara hem d'assegurar-nos d’estar a ple rendiment per a una etapa de creixement sòlid".