FEBRER 2021

TOUS presenta Save, la nova col·lecció d’Eugenia by TOUS


TOUS presenta Save, la nova col·lecció d’Eugenia by TOUS

Un any més, Eugenia Martínez de Irujo presenta una nova col·lecció de joies per a TOUS dins de la temporada Primavera - Estiu 2021.

Save reflexa una part important de mi, del que sóc, dels meus records, de tot allò amb el que m'identifico, m'inspira i em commou. Els que em coneixen bé, sovint em descriuen com una persona apassionada. És cert, sóc una apassionada de la vida, de la família, dels petits gestos que intenten millorar el món, de la naturalesa i, per descomptat, dels animals. "

Precisament la necessitat d'expressar aquesta passió pel medi natural amb la qual Eugenia Martínez de Irujo tant s'identifica, la va portar a crear Save, una col·lecció que representa un recorregut per la naturalesa de la mà de set animals en perill d'extinció - l'ós, la girafa , el tucà, el lleó, l'elefant, el rinoceront i el mono- i dos símbols d'Àfrica -la cabana i l'arbre de la sabana.

Una col·lecció que reivindica el compromís d'Eugenia amb la conservació de l'entorn de manera que un 5% de les vendes es destinaran a l'ONG WWF Espanya, dedicada a la defensa de la natura i el medi ambient.

Cada un dels motius d'aquesta col·lecció té la seva pròpia simbologia i representa valors amb els quals Eugenia s'identifica.

La col·lecció està composta per collarets, polseres, arracades i anells realitzats en plata de primera llei Vermeil, alguns dels motius combinats amb safirs multicolors i tsavoritas.

Save estarà disponible a totes les botigues TOUS a partir del 17 de febrer de 2021.