SETEMBRE 2018

TOUS participa en la TFWE de Cannes com a aposta pel travel retail


TOUS participa en la TFWE de Cannes com a aposta pel travel retail

Milions de milers de persones transiten pels diferents aeroports de tot el món diàriament. En els últims anys, a més de ser terminals en terra on s'inicien i es conclouen viatges, els aeroports s'han convertit en un espai important per a les marques pertanyents al sector del retail. Cada vegada són més les empreses que aposten per tenir punts de venda en els aeroports amb la finalitat d'atreure als turistes. 

D'aquí neix el concepte Travel Retail, un model de negoci que sobrepassa els 46.000 milions d'euros acumulats. Conscients de la importància d'aquesta nova tendència, TOUS participa per quarta vegada en la fira Tax Free World Association Exhibition (TFWE) celebrada a Cannes aquesta setmana. Allí TOUS es presenta en qualitat d'expositor per a les principals marques del món relacionades amb el turisme de luxe.


Per aportar aquest valor distintiu que caracteritza a TOUS, durant la fira es presenten els nous sets per a aeroports i vendes a bord sota el nom “Travel Exclusive”. Aquesta selecció de productes podrà trobar-se en els punts de venda més importants del món situats en espais internacionals com Aràbia Saudita, Xina, Estats Units o Rússia amb la seva recent obertura en l'aeroport de Sheremetyevo. Quant a les vendes a bord o inflights, TOUS ha estrenat recentment una amb Hainan Airlines a Xina i Gulf air (Middle East), que s'uneix a les ja existents situades a Colòmbia, Avianca o Espanya, entre unes altres. 

Així mateix, TOUS està present en les botigues duty free, és a dir, aquelles lliures d'impostos que es troben de forma habitual en els aeroports més internacionals on es venen articles de reconegudes marques a un menor preu. Concretament, TOUS manté una estratègia d'expansió a Europa i que ja és predominant a Àsia. 

Des dels seus inicis TOUS ha basat la seva activitat en una cultura corporativa definida per la creativitat, el compromís, el treball en equip i la globalitat. En línia amb la seva estratègia d'internacionalització, el travel retail s'ha convertit en un canal de distribució clau amb el qual ja acumula més de 100 espais en 26 països de tot el món.