MARÇ 2021

TOUS COL·LABORA AMB JUNGLE BATTLE


TOUS COL·LABORA AMB JUNGLE BATTLE

Amb l’objectiu de donar suport a la creativitat i l’art, així com de donar projecció al talent emergent, TOUS col·labora amb la innovadora iniciativa Jungle Battle, la primera competició de dansa 100 % digital que es llança a Espanya.

La competició comprèn un ampli ventall de disciplines com ara dansa urbana, dansa moderna, contemporània, heels, house, afro... així com altres estils combinats amb aquestes disciplines. La competició, que va començar a finals de febrer, ha inclòs diversos workshops i master class per part de reconeguts ballarins i coreògrafs. A finals de març tindrà lloc la Batalla Final, on es donarà a conèixer els guanyadors en les tres categories: individual, duos i grups.

Aquesta col·laboració amb Jungle Battle arriba després que TOUS llancés el passat mes de setembre el projecte 100x100 TOUS, una reinterpretació del seu icònic os per part de joves comunitats creatives. Un projecte en col·laboració amb diverses escoles internacionals de disseny, que incidia en el mateix objectiu de rendir homenatge a l’art i a la creativitat en totes les seves facetes, així com per encoratjar joves talents.